Zorgeloos op vakantie + CHECKLIST!

Het zonnetje schijnt. We zitten alweer bijna in juni. Heel cliché, maar toch waar; de tijd vliegt! Binnenkort zullen velen op vakantie gaan en wat is er nou beter dan zorgeloos op vakantie te gaan? 

Wil je graag op vakantie, maar heb je nog geen vakantie geboekt? Het is nooit te laat om een vakantie te boeken. Lees hier hoe je goedkoop een vakantie kan boeken.

Reizen met alleen handbagage scheelt vaak best veel geld. Moet je nog boeken, of heb je al geboekt en ga je alleen met handbagage op reis? Check dan hier de tips. Denk je nu: ”Maar hoe moet ik mijn shampoo en tandpasta meenemen?” Er zijn een tal van vaste varianten van shampoo, dagcrème en zelfs tandpasta op de markt (zoals die van Lush).

De stress begint vaak bij het inpakken. Bang dat je dingen vergeet? Dat hoeft niet meer, want ik heb speciaal voor jullie een checklist gemaakt die je kan gebruiken bij het inpakken. Zo kan je rustig alles afvinken. Je kunt de vakantie checklist hier downloaden.

Als je al hebt geboekt, is de kans aanwezig dat je een verre reis hebt geboekt. Naar Indonesië, Amerika of misschien wel Maleisië. Bij verre bestemmingen is de kans aanwezig dat je een jetlag kan krijgen en dat is natuurlijk geen goed begin van je vakantie. Het goede nieuws is dat je een jetlag kan verminderen of zelfs geheel kan voorkomen. Hoe je dat doet, lees je hier.

Het schijnt overigens zo te zijn dat maar liefst 4 miljoen Nederlanders last hebben van vliegangst. Dat is een flink aantal. Na de recente vliegtuigongelukken hoor ik om me heen ook angstige verhalen. Vergeet nooit dat een vliegtuig veel veiliger is dan een auto. Met deze tips heb je je vliegangst helemaal onder controle. No stress!

Wil je nog een beetje geld sparen voordat je op vakantie gaat? Lees dan hier hoe je geld moet besparen!

Waar ga jij naar toe op vakantie?

xxSanae

One thought on “Zorgeloos op vakantie + CHECKLIST!

  1. Hey! Wederom een leuke blog dat je hier geschreven hebt!

    🙂 Ik moet zeggen, over de weken heen ben ik een fan geworden! Heb ‘m al enkele
    keren gedeeld met enkele vrienden en zij zijn alvast heel enthousiast!
    Keep up the good work. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *