Mijn favoriete waterproof make-up producten in de zomer

Vind jij het ook vervelend tijdens het zwemmen of vliegen dat jouw make-up steeds vervaagt of uitlekt? Ik heb hier een aantal waterproof items die mij bij in de zomer goed hebben geholpen. Niemand wil toch met panda ogen het zwembad uit lopen?

waterproof make-up

Voor mooie lange wimpers gebruik ik de Lancôme hypnôse mascara. Mijn wimpers krijgen hier niet alleen een mooie krul van, maar de mascara blijft ook nog eens lang op mijn wimpers zitten. Ik gebruik deze mascara vaak als ik met het vliegtuig reis, maar ook als ik ga zwemmen of naar het strand ga. Zelfs als ik met mijn gezicht kopje onder ga, lekt deze mascara niet uit. Dit noem ik dan ook mijn “zomermascara”. Ik neem hem elke vakantie mee. Leuk weetje: Ik heb ooit gelezen dat wedstrijdzwemmers deze mascara ook gebruiken.

Naast mascara is oogpotlood ook heel belangrijk. Ik heb een waterproof oogpotlood van Sephora en die gaat echt niet weg, zelfs niet onder de douche! Ik raad je aan om het echt met make-upremover te verwijderen anders is het moeilijk weg te krijgen. Helaas is Sephora niet meer in Nederland en zou je deze via de site moeten bestellen.

waterproof make-up

Voor de lippen gebruik ik de lipliner van de Flormar. Deze is ook waterproof. Ik vind dat hij wel lang blijft zitten na een regenbui, maar na een paar kopjes thee gaat deze helaas wel vervagen. Een oplossing is om er de Essence liquid lipstick overheen te doen voor extra bescherming, want deze is ook waterproof.

Tot slot gebruik ik de All nighter setting spray van Urban Decay voor mijn hele gezicht. Zo weet ik dat ik mij in de zomer in ieder geval geen zorgen meer hoef te maken over mijn make-up.

Mijn make-up producten op de foto:

  • Urban decay All nighter Makeup setting spray
  • Urban decay eyeshadow primer potion
  • Flormar waterproof lipliner No. 222
  • Sephora flashy liner waterproof 10 deep black
  • Hema wimperkruller

Welke waterproof producten gebruik jij in de zomer?

xxMajdoulin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *