Waarom vakantie in het laagseizoen ook leuk kan zijn

zomer

10 Redenen om buiten de zomer op vakantie te gaan

  1. Het is goedkoper, want buiten de vakantie kunnen de prijzen wel met honderden euro’s dalen. In de zomer is een vakantie naar Dubai gauw €1000, maar als je bijvoorbeeld in november gaat zal dit maar €400 zijn. (Dat scheelt je €600 wat je daar kan uitgeven!)

 

  1. Het is minder druk, want er zijn minder toeristen op de vakantiebestemming en je hebt dan minder lange rijen bij de ontbijttafel.

 

  1. Geen schreeuwende kinderen in het zwembad, want de schoolvakanties zijn dan al afgelopen.

 

  1. Buiten de zomer om is het minder heet dus als jij niet goed tegen de hitte kan is dit het beste tijdstip om ultiem te genieten van je vakantie.

 

  1. Je kan eindelijk de goede sale bijwonen! Die ene bikini die je graag wilde voor €25 is in de zomer als iedereen op vakantie gaat maar €5!

 

  1. Als je in de zomer werkt is het nog rustig op kantoor, omdat de meeste collega’s op vakantie zijn dus eigenlijk heb je al een beetje ‘’rust’’.

 

  1. In de zomer geniet je van de zon in Nederland en als het weer slechter wordt kan je de zon weer opzoeken door daarna pas op vakantie te gaan. Zo blijft je bruine kleur langer zitten!
  1. De prijzen op toeristische bestemmingen worden lager, omdat ze weten dat het hoogseizoen voorbij is. Een souvenir van €5 kan al gauw €3 worden, omdat de winkeliers toch wat geld willen verdienen.

 

  1. Als je een zomervakantie overslaat hebje meer tijd om aan het huishouden te besteden zoals een grote schoonmaak, de muren een nieuw kleurtje geven of helemaal een nieuwe inrichting.

 

  1. De rijen bij Schiphol zijn minder lang, je gaat sneller door de douane heen en hebt nog tijd om belastingvrij te shoppen. Wie wilt er nou geen parfum met 21% korting?!

 

Weet jij al wanneer je op vakantie gaat?

 

xxMajdoulin

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *