Over The Travelista
TheTravelista.nl is een persoonlijk reisblog opgericht door Travelista’s Sanae Samhi en Majdoulin ter Veer. De blog is ontstaan door onze liefde voor reizen. Naast reizen houden wij ook van fashion en beauty. The Travelista is de plek voor fashionable reizigers met een laag budget. Reizen kan namelijk ook goedkoop zijn. Wij ontdekken de hotspots die je niet in de reismagazines vindt. Discover the world with us.

Over The Travelista’s
Sanae Samhi (24) heeft een hbo-diploma Media, Informatie en Communicatie op zak en een masterdiploma Communicatie- en Informatiewetenschappen. Sanae is in de richting van journalistiek afgestudeerd. Momenteel werkt Sanae als freelance journalist en heeft daarnaast een eigen haarmerk; Curly Secret. Eigen baas, dat bekent dus zelf bepalen wanneer er een reis gepland kan worden.

Majdoulin ter Veer (24) heeft een hbo-diploma Media, Informatie en Communicatie op zak en een masterdiploma Communicatie- en Informatiewetenschappen. Majdoulin is in de richting van reclame en pr afgestudeerd.

Waarom The Travelista?
Je raadt het al. Travelista stamt af van Fashionista. Wij zijn twee fashionista’s die van reizen houden. Ons doel is om met The Travelista het reizen een vrouwelijke twist te geven.